Elk moment is het waard om een herinnering te worden op beeld..

Zus.fotografie (33 van 69).jpg

Hi,

Wat leuk dat je er over na denkt om een shoot te boeken bij mij. Hieronder vertel ik wat je kunt verwachten bij mij tijdens een shoot.

 

Aan het begin kan het een beetje spannend zijn, maar hopelijk wordt  de spanning tijdens de shoot minder & geniet je van het moment met je gezin.

Poseren hoeft niet bij mij. Ik laat jullie lekker vrij en ik volg. Geniet van het moment en neem mij mee. Met liefde leg ik jullie connectie en de fijne momenten vast. Het moment van " even in de camera kijken " zal je mij niet snel horen zeggen. Kijk naar elkaar en neem jullie moment als gezin.

Ik zal jullie sturing geven tijdens de shoot. Ook gebruik ik kleine opdrachtjes om spontane momentjes te creëren. Geniet, lach, speel en knuffel, dan hoop ik ze te vangen op beeld. Laat het maar een beetje gaan tijdens de shoot. Laat de kinderen zichzelf zijn, laat ze lekker spelen en rennen. 

De shoot kan gehouden worden bij jullie thuis is of juist op een mooie buiten locatie. De tijd die ik gebruik om te fotograferen is tijdens zonsondergang op zonsopgang gang. Ik fotografeer niet midden op de dag, tenzij we niet anders kunnen plannen.

Vind het het gouden uurtje te laat voor de kinderen, plan dan de shoot in de maanden maart, april, september en oktober. Dan is het gouden uurtje wat makkelijker in te plannen.

Mijn favoriete locaties:

Soesterduinen- Loonse en Drunense duinen- aan het water- een mooi open bos. 

Heb jij een toffe locatie waar je graag heen wilt, laat het mij weten!


 

Gezinsshoot prijs

€290,-

Inclusief:
• 1 uur fotografie

- Minimaal 20 foto's
• Gebruik van klantengarderobe
• Mini Album 
• Binnen 3 weken geleverd
• Voor 1 - 5 personen. Extra personen: €20.- p.p. 

* De genoemde prijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten buiten Leerdam (0,40 cent per kilometer).

Probeer op tijd te mailen met een shoot te boeken. In de periodes van mei tot september is het erg druk. Om een nee te voor komen, plan op tijd!

Tijdens de shoot geef ik makkelijke opdrachtjes. Ik zoek naar de echte spontane momenten. Zijn er kleine kinderen? Laat het een beetje op zijn beloop. Ik volg Julie in het moment van jullie samen. Speel, kietel, dans. Geniet!

We bespreken samen een locatie voor jullie shoot. Zoals ik benoem op de site, heb ik een aantal favorieten, maar ik sta zeker open voor andere mooie locaties! Voor de shoot kan ik mee kijken met de set kleding. Je mag mij hiervoor ook een appje sturen.

Jullie krijgen minimaal 20 foto's. De foto's komen binnen 3 weken via een Gallery zichtbaar voor jullie. Als de foto's binnen zijn mogen jullie, door middel van een online Gallery, een keuze maken uit 16 foto's die in het album mogen. 

Het album komt uit Griekenland. Het duurt dus even iets langer om het album bij jullie thuis te hebben. Even geduld dus!

Wat trek ik aan qua kleding...

Het allerbelangrijkste is, trek aan wat je zelf fijn vind en bij je past. Qua kleur is het mooi om wat uit te zoeken die bij elkaar passen.

Warme en aard tinten werken in de natuur heel fijn. Denk daarbij aan bruin, beige, roestrood, wit , enz. ​

Zorg qua kleding voor wat afwisseling in kleur en stof. 

 

Probeer drukke prints, grote logo's en felle kleuren te vermijden. Dit trekt enorm de aandacht, terwijl de aandacht bij jullie moet liggen.

Effe of rustige prints in zachte kleuren is vaak wel mooi!

Maar trek aan wat je fijn vind zitten. Bijvoorbeeld een mooie wijd vallende jurk. Hierin kan je je goed bewegen en heb je ook beweging in het beeld.

Er is ook gratis keuze uit mijn client closet. (prachtige jurken)

Heb je na al dit lezen zin om je shoot in te plannen, doe dit dan via deze knop.