My LOVE,
My STORY

HI
Wat leuk dat je mijn site bezoekt! 

Ik ben Sharonna het gezicht van Zus.fotografie .

In 1993 geboren in het mooie Dordrecht. Al snel werd er duidelijk dat ik niet graag stil zat. Ik hield van ondernemen en was ik bezig met anderen. Het zorgen zat al vroeg in mijn hart. Naast de fotografie werk ik in de zorg, bij mensen met een beperking of bij ouderen.

Thuis in Leerdam heb ik een lieve man waar ik in 2014 mee ben getrouwd. In 2016 werd ik voor het eerst mama van een prachtige dochter. Bijna 4 jaar later werd onze andere dochter geboren. Een gezellig dames huis! 

Zus.fotografie (5 van 5).jpg
Zus.fotografie (4 van 5).jpg

WAAROM IK HOU VAN WAT IK DOE

Eigenlijk ben ik altijd in de weer met mijn camera. Familie en het gezin waren vaak de klos, hihi! Na heel wat aan sporen van mensen om mij heen, heb ik de stap gezet om in 2019 mijn bedrijf officieel te maken. Sinds dien heb ik al heel wat bruiloften, zwangeren, baby's en gezinnen voor mijn camera gehad.  I LOVE IT!

Het vastleggen van herinneringen. De kleine momenten, want sommige momenten wil je gewoon niet vergeten. Zelf na twee prachtige dochters weet ik hoe belangrijk het is om deze momenten te vangen. 

Mijn liefde gaat uit naar lifestyle foto’s waarbij er weinig geposeerd wordt en waarbij de connectie tussen mensen zichtbaar is.

GEK OP CHOCOLADE -- FAMILIEMENS --ZOMER&EEN ZONNIGE HERFT MENS -- VERLIEFD OP BABY'S -- ONDERNEMEND -- MOEDER & VROUW VAN.

Zus.fotografie (11 van 14).jpg
Zus.fotografie (9 van 14).jpg
Zus.fotografie (13 van 14).jpg

ELK MOMENT IS HET WAARD OM VASTGELED TE WORDEN!

Zus.fotografie (7 van 14).jpg