Wat vind een ander...

Lianne

5 sterren.

Sharonna heeft de bevalling van ons derde kindje gefotografeerd. Het was een zeer bijzondere en intense ervaring. Sharonna deed dit op zo’n prettige en zeer professionele manier, dat ik totaal niet doorhad dat ze er was. De foto’s zijn echt onwijs mooi geworden, die de gehele bevalling prachtig in beeld brengt. Mooier dan ik zelf verwacht had. Echt ontzettend blij mee!

Zus.fotografie (107 van 145).jpg
Zus.fotografie (16 van 95).jpg

Tessa

5 sterren.

Sharonna maakt prachtige foto’s en laat je jezelf zijn! We waren vooraf wat huiverig, want een fotoshoot leek ons een beetje ongemakkelijk. Maar ze stelde ons heel erg op ons gemak en we zijn echt heel blij met het resultaat.

Cecilia

5 sterren.

Hele leuke en fijne fotograaf! Maakt erg mooie foto's en zorgt ook dat je je op je gemak voelt tijdens het fotograferen. Kortom, erg blij met deze foto's! 

Zus.fotografie (26 van 30).jpg
Zus.fotografie (1 van 11).jpg

Jenny

5 sterren.

Ik ken Sharonna van mijn oude baan dus toen wij ons verloofde wist ik gelijk dat ik haar als fotograaf wilde vragen! Sharonna is een open, vriendelijke fotograaf die je heel goed op je gemak stelt. Haar foto’s zijn daarbij ook echt prachtig! Wij zijn 18 juni getrouwd en niks was te veel voor Sharonna! Ik zou haar echt aanraden!

Rebekka

5 sterren.

Sharonna stelt je super op je gemak, waardoor het heel erg natuurlijk verloopt. Je krijgt kleine aanwijzingen met de mooiste resultaten! Zo blij met alle foto's, ze weet je echt mooi op de foto te zetten. Leuke, lieve dame die een hoop gezelligheid mee brengt! We komen zeker terug! 

Zus.fotografie (1 van 6).jpg
Zus.fotografie (145 van 166).jpg

Kim

5 sterren.

Na onze fotoshoot met onze zoon en Sharonna toen hij 7 weken was, zijn wij natuurlijk weer teruggekomen voor foto's nu hij 2 is. Wat een geduld had Sharonna met onze kleine man. Hij vondt het na 5 minuten al niet leuk meer want hij wilde gewoon lekker spelen. Sharonna liet hem lekker zijn gang gaan en stelde ook ons gerust dat dit erbij hoort en dat we ons geen zorgen hoefde te maken over de foto's. Ze had helemaal gelijk en hij ontdooide ook. Gelukkig maakte ze tijdens het spelen veel foto's en had hij het niet helemaal door wat er aan de hand was. Na een paar dagen kreeg ik al een kleine preview en was ik al grotendeels gerust gesteld. Net heb ik de rest ontvangen en ben ik er zo ontzettend blij mee, wat een prachtige foto's zijn het geworden. De locatie werd ook door Sharonna voorgesteld en met het resultaat ben ik heel erg blij. Ook deze foto's komen weer op de muur te hangen. Dankjewel Sharonna en tot de volgende fotoshoot! We komen zeker terug.

Corlinda

5 sterren.

Weer een super fijne ervaring met een shoot van Sharonna! Alles verliep heel vrij en ontspannen. Sharonna geeft je het juiste gevoel dat je je zelf kan zijn tijdens het maken van de foto's. En de bewerking van Zus.fotografie ben ik helemaal fan van!

Zus.fotografie (33 van 41).jpg
Zus.fotografie (1 van 1).jpg

Alissa

5 sterren.

Bij Sharonna van Zus Fotografie staat jezelf zijn centraal. Vaak voelt een fotoshoot ongemakkelijk maar bij Sharonna hadden wij gelijk een goed gevoel. Ze staat open voor alle wensen en ideeën en het shooten is echt een feestje! Daarbij zijn de resultaten echt prachtig! Dus als je een professionele fotograaf zoekt die je op je gemak laat voelen, je jezelf laat zijn, die perfect op beeld kan zetten wat jij in je hoofd hebt en waarbij de resultaten van de shoot onwijs mooi en puur zijn dan moet je zeker bij Zus Fotografie zijn!

ELK MOMENT IS HET WAARD OM VASTGELED TE WORDEN!