Zus.fotografie-21.jpg

Elk moment is er om vast gelegd te worden.

© 2022 by Sharonna Hol.

Meer informatie

Hi, wat leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot bij mij. Ik ben gek op het vast leggen van momenten van jullie connectie en liefde. Meer weten over de shoot? Kijk dan hieronder.

Om een shoot te boeken bij mij, vul je het contact formulier in. We plannen een datum die uitkomt. Je ontvangt een factuur voor de afgesproken datum. Deze dient voor de shoot betaald te worden.

 

Probeer ongeveer 2 maanden van te voren een shoot te boeken. Mocht je last minute een shoot willen boeken ,kan je altijd even mailen of bellen.

Boeken van een shoot

Voor de shoot hebben we contact over het weer. Ik hou het weer nauwkeurig in de gaten. Bewolking is prima tijdens de shoot ( veel beter dan een felle zon!)

Mocht het gaan regenen, dan verzetten we de shoot zo snel mogelijk. 

Het weer

Na de shoot selecteer en bewerkt de foto's zoals ik denk dat juist is. Ik bewerk hier en daar pukkeltjes en puistjes. Wel laat ik iedereen zoals ze eruit zien. Ik bewerk alleen wat de foto mooier maakt.

Ik bewerkt mijn foto's in kleur en in zwart wit. het kan dan zijn dat ik foto's in beide bewerk en verstuur. Dan kan je zelf een keuze maken in smaak.

Bewerking van de foto's 

Na de shoot selecteer en bewerkt ik de foto's. Binnen 2 weken krijg jij ongeveer 25 bewerkte foto's door gestuurd via een Gallery. Je kan de foto's downloaden in hoge resolutie.

Ik maak een back-up voor 1 jaar van jouw foto's. 

Bewaar je eigen foto's dan ook goed!

Levering van de foto's 

Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de voorwaarden en ga je akkoord dat de foto's gebruikt mogen worden op mijn website/socials. Wil je dit liever niet? Meld dit dan bij het boeken van een shoot.

Ook goed om te weten..

Vind je het leuk om  ZUS.FOTOGRAFIE te volgen kijk dan op INSTAGRAM

Geschoold en gecertificeerd via De Geboortefotograaf