top of page
Zus.fotografie-60.jpg

BABY

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine wondertje! Het cliché is echt waar: je kleintje wordt zo snel groot. Die hele kleine voetjes, die heerlijke babygeur en dat zachte babyhuidje wil je het liefste voor altijd voelen en ruiken. De werkelijkheid is vaak dat de eerste weken voorbij vliegen en voordat je het weet is je kindje al geen baby meer. Als moeder van twee prachtige dochters weet ik als geen ander hoe waardevol het is om deze eerste pure momenten vast te leggen tijdens een newbornshoot!

Meer informatie? Klik op de witte pijlen!

Zus.fotografie-29.jpg
Zus.fotografie-87.jpg
Zus.fotografie-89.jpg
Zus.fotografie-33 (1).jpg
Zus.fotografie-58 (1).jpg
Zus.fotografie-19.jpg
Zus.fotografie-56.jpg
Zus.fotografie-92.jpg

Welkom klein wondertje!

Wat kun je verwachten?

Ben je op dit moment in verwachting en wil je graag mooie en pure foto’s wanneer jullie kindje is geboren? Ik zorg voor een newbornshoot waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Jullie als ouders, eventuele broertjes en zusjes en natuurlijk de kleine zelf. Tijdens de shoot staat jullie kleine wondertje helemaal centraal en ik laat mij dan ook door hem of haar leiden. Moet de kleine tussendoor even gerust, gevoed of verschoont worden? Geen probleem! Zolang jullie kindje maar tevreden is! Ik fotografeer de pure momenten van jullie kindje en jullie samen als gezin. Deze momenten zijn te mooi om te vergeten, toch?

Werkwijze newbornshoot

Zijn jullie enthousiast over deze newbornshoot? Probeer dan op tijd te mailen om een shoot te boeken. Natuurlijk is het lastig om precies in te schatten wanneer jullie kindje er daadwerkelijk is, dus ik zal altijd met jullie meedenken en schakelen. Je kunt de newbornshoot het beste in de eerste twee tot drie weken plannen, dan is jullie kleintje echt nog een newborn en vaak ook nog snel tevreden. Na het eerste contact plannen we een datum en locatie en denk ik graag met jullie mee. Willen jullie de newbornshoot lekker bij jullie thuis doen? Of willen jullie toch in de natuur fotograferen? Ik pas mij helemaal aan! 

 

Tijdens de newbornshoot geeft jullie kleintje het tempo aan. We doen alles rustig aan en ik zal niets forceren. Ik zoek naar de spontane en pure momenten en wie weet laat jullie kindje nog wel een klein lachje zien! Er is genoeg tijd om ook als gezin op de foto te gaan en zijn er broertjes en zusjes? Ook die mogen natuurlijk op de foto met hun pasgeboren broertje of zusje!

 

Na de newbornshoot kunnen jullie lekker terugkruipen in jullie ‘babybubbel’ en nagenieten van deze mooie ervaring. Ik ga aan de slag met het bewerken van de foto’s en binnen 3 weken ontvangen jullie via een online Gallery minimaal 20 prachtige foto’s van jullie kleine wondertje.

Ik kan niet wachten om jullie kleintje op beeld vast te leggen. We creëren pure en spontane momenten, zodat jullie altijd met een glimlach en warm gevoel terug kunnen kijken op deze bijzondere periode. Zien we elkaar snel?

fotoshoot newborn, newborn fotoshoot, newborn shoot thuis, babyshoot, newborn shoot, newborn shoot aan huis

bottom of page