top of page
naamloos (61 van 99).jpg
Zus_edited.jpg

My passion, my story

HI, IK BEN SHARONNA

BRUILOFTEN, BABY, ZWANGERSCHAP, GEBOORTE EN GEZIN

Hi! Wat leuk dat je mijn site bezoekt. Je bent vast benieuwd wie er achter die camera staat, daarom vertel ik graag wat meer over mijzelf.

Ik ben Sharonna, het gezicht achter Zus.Fotografie. In 1993 ben ik geboren in het mooie Dordrecht. Als snel werd het voor mijn ouders duidelijk dat ik niet graag stil zat. Ik was een bezig bijtje en hield van ondernemen. Ik was altijd bezig met anderen, het zorgen voor anderen zat echt in mijn hart. Naast mijn passie voor fotografie werk ik namelijk ook af en toe mee in de zorg. 

Thuis is voor mij ook echt thuis. Ik ben nog steeds ontzettend gek op mijn lieve man waar ik in 2014 mee ben getrouwd. In 2016 werd ik voor het eerst mama van een prachtige dochter en bijna vier jaar later werd onze andere dochter geboren. Een gezellige boel met al die dames dus thuis! 
 

WAAROM IK HOU

Van wat ik doe

Mijn passie voor het creeren van mooie beelden en herinneringen heeft er altijd al in gezeten. Zelf heb ik bijna geen foto’s van vroeger, ik kan dus nooit terugkijken naar bepaalde herinneringen. Voor mij is het juist daarom erg belangrijk om dit wel aan anderen te kunnen bieden. Pure beelden, zoals het ‘toen’ ook echt was. In 2019 heb ik de stap gezet om van mijn passie officieel een bedrijf te maken. Sindsdien heb ik heel wat bruiloften, aanstaande mama’s, kleine wondertjes en liefdevolle gezinnen voor mijn camera gehad. I love it! Veel mensen vragen zich af waar de naam ‘Zus.Fotografie’ vandaan komt. Ik werd vroeger altijd ‘zus’ genoemd. Ik ben namelijk de oudste van zes kinderen, dus ik reageerde ook altijd op ‘zus’. En ik kan je vertellen: dat werd vaak gezegd met zes kinderen in huis! Misschien dat ik daarom de rol van een grote zus tijdens een shoot ook onbewust op mij neem. Ik wil jou een vertrouwd gevoel geven, ik ben een luisterend oor en zorg er altijd voor dat jij je op je gemak voelt. Ik doe mijzelf nooit anders voor dan dat ik ben, dat is bij mijn shoots dus ook niet nodig. Je mag gewoon jezelf zijn. Ik houd niet van te veel ‘poespas’, maar zou mezelf eerder omschrijven als een puur, warm en eerlijk mens. Mijn fotografie is daar de perfecte weerspiegeling van!

Zus.fotografie-31.jpg

OVER MIJ

Het creEren van pure beelden en het maken van herinneringen voor anderen maakt mij iedere dag weer ontzettend gelukkig. Die kleine momenten, die je stiekem na vele jaren kan vergeten, heb je dankzij een foto altijd bij je. Zo vergeet je ze nooit. Met twee prachtige dochters die ontzettend snel groeien weet ik zelf ook hoe belangrijk het is om die bijzondere en pure momenten op te vangen en vast te leggen.

Ondertussen heb je denk ik wel een goed beeld van wie ik ben. Nu ben ik ontzettend nieuwsgierig naar wie jij bent en ik kijk er naar uit om je te leren kennen. Zie ik je snel?

 

Liefs,

Sharonna

Zomer & zonnig herfst mens 

LIEVELINGS SEIZOEN

Zus.Fotografie-8.jpg

KARAKTEREIGENSCHAP

Ondernemend

Image by Sincerely Media

FAVORIETE SNACK

Chocolade

Image by Maria Georgieva

FAVORIETE FOTOSHOOTS

Allemaal!

naamloos (82 van 405).jpg

LIEVE WOORDEN

Zus.fotografie (139 van 145).jpg
ZUS Fotografie profielfoto4.png

Sharonna heeft de bevalling van ons derde kindje gefotografeerd. Het was een zeer bijzondere en intense ervaring. Sharonna deed dit op zo’n prettige en zeer professionele manier, dat ik totaal niet doorhad dat ze er was. De foto’s zijn echt onwijs mooi geworden, die de gehele bevalling prachtig in beeld brengt. Mooier dan ik zelf verwacht had. Echt ontzettend blij mee.

- LIANNE

MomentsbyQuinty10.jpg

Om vast te leggen

ELK MOMENT IS WAARD

bottom of page