top of page
Zus.fotografie-5.jpg

ZWANGERSCHAP

Wauw, je bent zwanger! Of dit nu de eerste of vijfde keer is, het blijft een bijzonder moment.  Je buik groeit met de dag en iedere dag kom je dichter bij je kindje. Voor je het weet heb je je kleine wondertje al in je armen. Maar voor het zo ver is mag je eerst nog even genieten van deze bijzondere fase. Misschien word je nu wel iedere nacht wakker gemaakt door het dansende kindje in je buik, maar later zal je denken: kon ik nog maar even terug naar toen.

Meer informatie? KLIK OP DE WITTE PIJLEN!

naamloos (67 van 99).jpg
Zus.fotografie-34.jpg
naamloos (51 van 80)-bewerkt-2.jpg
naamloos (29 van 99).jpg
Zus.fotografie-11 (2).jpg
Zus.fotografie-36 2.jpg
naamloos (41 van 122).jpg
Zus.fotografie-50.jpg
Zus.fotografie-38.jpg
naamloos (102 van 139).jpg
Zus.fotografie-37.jpg

Ongedwongen en puur: precies zoals jij bent!

Jij mag trots zijn!

Je mag trots zijn op jezelf als (aanstaande) mama en je mag trots zijn op je lichaam. Een lichaam dat gewoon een nieuw leven draagt, wauw! Ik laat jou met ongedwongen en pure beelden graag zien wat een prachtvrouw je bent. Met deze beelden kun je altijd terugkijken op deze bijzondere fase van je leven. Zo kun je het gevoel van die schopjes in je buik toch nog even terughalen. Gun jij jezelf deze prachtige ervaring en een zeldzaam aandenken?

Wat kun je verwachten?

Mijn fotografie staat bekend om ongedwongen en pure beelden. Geen ‘poespas’ en zeker geen geforceerde houdingen. Je zal mij dan ook nooit ‘kijk even in de camera’ horen zeggen. Ik laat jou in je kracht, samen met je mooie buik. Om de meest pure beelden te creëren geef ik altijd voorkeur aan een buitenlocatie. De natuurlijke omgeving versterkt deze pure en ongedwongen sfeer. Zelf ben ik bijvoorbeeld fan van rustige en open locaties zoals de Soester Duinen, Loonse en Drunense duinen, een plek aan het water of in een mooi open bos. Ik ben vooral altijd op zoek naar een plek in de natuur met veel open plekken. Kennen jullie zelf nog een prachtig plekje in de natuur? Dan kom ik daar graag heen! De shoot kan uiteraard ook bij jullie thuis plaatsvinden als je dat graag zou willen.

Werkwijze zwangerschapsshoot

Ben je enthousiast? Super leuk, ik kijk er naar uit om jou en je mooie buik vast te leggen! De beste periode voor een zwangerschapsshoot is tussen de 28 en 36 weken. Natuurlijk kun je bij een zwangerschap nooit precies weten hoe alles loopt, maar laten we in ieder geval een schatting maken.

 

Probeer in ieder geval op tijd te mailen wanneer je een shoot wil boeken. In de periodes van mei tot september is het namelijk erg druk. Plan het dus op tijd in om een ‘nee’ te voorkomen! Na het mailcontact maken we even kennis en plannen we een datum. Ik denk graag met je mee over de kleding en styling, je mag mij altijd een berichtje sturen wanneer je daarover twijfelt.

 

Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt. Ik geef ik jou een aantal makkelijke opdrachten, zodat je een beetje los komt. Zo ontstaan de echte en spontane momenten. Wil je samen met je partner of gezin shooten? Ook dat is mogelijk! Als er kleine kinderen bij zijn laat ik het een beetje op zijn beloop. Ik volg jullie in het moment van jullie samen. Speel, kietel, dans en geniet! 

 

Na de zwangerschapsshoot zal ik de beelden gaan bewerken en kun jij nog even lekker nagenieten. Je krijgt minimaal 20 beelden aangeleverd in een online Gallery. Dit zal ongeveer 3 weken duren. Nog heel even geduld en dan kan het nagenieten pas echt beginnen!

Ik kan niet wachten om jou en je mooie buik op beeld vast te leggen tijdens een gezellige zwangerschapsshoot. We creëren pure en spontane momenten, zodat jij altijd met een glimlach terug kan kijken op deze periode. Zien we elkaar snel?

foto zwangerschap, zwangerschapsfoto’s, zwangerschap foto, fotograaf zwangerschap, zwangerschaps fotografie, zwangerschaps fotograaf, zwanger fotoshoot, zwangerschapsshoot, zwangerschap fotoshoot

bottom of page