top of page
DSC08113.jpg

GEZIN

Je gezin: het mooiste bezit dat je hebt. Je bent trots op ze. In alle drukte van het dagelijks leven vergeet je het soms om daar even bij stil te staan en om tijd met elkaar door te brengen. Tijdens een gezinsshoot heb je alle tijd om stil te staan bij de pracht van je mooie gezin. Ik leg jullie connectie en fijne momenten graag vast op beeld: puur, warm en precies zoals jullie zijn. Kijk naar elkaar en pak jullie moment. Speel, kietel, knuffel, dans en geniet!

Meer informatie? Klik op de witte pijlen!

naamloos (32 van 72).jpg
Zus.fotografie-15.jpg
Zus.fotografie-22.jpg
Zus.fotografie-61.jpg
Zus.fotografie-36.jpg
Zus.fotografie-9 (1).jpg
Zus.fotografie-130.jpg
naamloos (8 van 182).jpg

Het mooiste bezit dat je hebt

Wat kun je verwachten?

Mijn fotografie staat bekend om ongedwongen en pure beelden. Geen ‘poespas’ en zeker geen geforceerde houdingen. Je zal mij dan ook nooit ‘kijk even in de camera’ horen zeggen. Geniet van het moment en neem mij mee. Met liefde leg ik jullie connectie en de pure momenten vast. Kijk naar elkaar en neem jullie moment als gezin. Natuurlijk zal ik jullie een beetje sturing geven tijdens de shoot. Ook gebruik ik kleine opdrachtjes om die spontane momenten te creëren. Geniet, lach, speel en knuffel, dan vang ik ze op. Laat het maar een beetje gaan tijdens de shoot. Laat de kinderen zichzelf zijn, laat ze lekker spelen en rennen zoals ze normaal ook doen. Jezelf zijn staat centraal bij deze gezinsshoot!

Werkwijze gezinsshoot

Ben je enthousiast? Super leuk, ik kijk er naar uit om jullie vast te leggen tijdens een gezellige gezinsshoot! Waar we gaan shooten? Dat bepalen we met elkaar! Zelf ben ik bijvoorbeeld fan van rustige en open locaties zoals de Soester Duinen, Loonse en Drunense duinen, een plek aan het water of in een mooi open bos. Ik ben vooral altijd op zoek naar een plek in de natuur met veel open plekken. Kennen jullie zelf nog een prachtig plekje in de natuur? Dan kom ik daar graag heen! De shoot kan uiteraard ook bij jullie thuis plaatsvinden als je dat graag zou willen. 

 

Probeer in ieder geval op tijd te mailen wanneer je een gezinsshoot wil boeken. In de periodes van mei tot september is het namelijk erg druk. Plan het dus op tijd in om een ‘nee’ te voorkomen! Na het mailcontact maken we even kennis en plannen we een datum. Ik denk graag met je mee over de kleding en styling, je mag mij altijd een berichtje sturen wanneer je daarover twijfelt! 

 

Tijdens de gezinsshoot zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen. Ik geef sturing waar nodig is, maar laat jullie ook lekker met elkaar zijn. Zo ontstaan de meest spontane en pure momenten. Als er kleine kinderen bij zijn laat ik het een beetje op zijn beloop. Ik volg jullie lekker in het moment.

 

Na de gezinsshoot zal ik de beelden gaan bewerken en kunnen jullie nog even nagenieten. Je krijgt minimaal 20 beelden aangeleverd in een online Gallery. Dit zal ongeveer 3 weken duren. Nog heel even geduld en dan kan het nagenieten pas echt beginnen!

 

Ik kan niet wachten om jullie als gezin vast te leggen tijdens een fijne gezinsshoot. We creëren pure en spontane momenten, zodat jullie hier altijd met een glimlach en warm gevoel op terug kunnen kijken. Zien we elkaar snel? 

gezinsfotografie, gezinsfotograaf, fotoreportage gezin, gezin fotoshoot, gezins fotoshoot, gezinsshoot, fotoshoot gezin buiten

bottom of page