top of page
naamloos (185 van 185).jpg

GEBOORTE

Wat ontzettend bijzonder dat jij binnenkort een kindje op de wereld mag zetten en dat je dit wil laten vastleggen op beeld! Misschien vind je het spannend om te doen, maar ik weet zeker dat je er achteraf ontzettend blij mee zal zijn. De foto’s zullen zo veel meer zijn dan alleen een foto. Ze zullen je altijd helpen herinneren aan wat een sterke mama jij bent en wat een bijzonder moment de geboorte van jullie kindje was.

Meer informatie? KLIK OP DE WITTE PIJLEN!

Zus.fotografie-27.jpg
Zus.fotografie-131.jpg
Zus.fotografie (115 van 145).jpg
Zus.fotografie-123.jpg
Zus.fotografie (7 van 145).jpg
Zus.fotografie-108.jpg
naamloos (40 van 185).jpg
Zus.fotografie-111.jpg
Zus.fotografie-95.jpg
naamloos (13 van 35).jpg

Ongedwongen en puur: precies zoals jij bent!

Je eigen bubbel!

Tijdens de bevalling ben je vaak helemaal in je eigen bubbel. Je vergeet alles en iedereen om je heen, wat natuurlijk volkomen logisch is. Het is een wazig stuk van de bevalling en je richt je alleen op jezelf en je kindje. Hoe mooi is het om dit vergeten stuk terug te zien op de beelden die ik maak? Het is ook een extra verwerking, want misschien is de bevalling een stuk heftiger dan je had voorgesteld of gaat de bevalling zo snel dat je het bijna niet hebt meegemaakt. Deze pure beelden van de geboorteshoot geven je dan de mogelijkheid om deze bijzondere gebeurtenis op je gemak te verwerken.

Wat kun je verwachten?

Op het moment van de geboorte maak ik zo veel mogelijk beelden van de meest pure momenten. De steun van je partner of een dierbare, een hand op je schouder, de emotie die zichtbaar is na het zien van jullie kindje. de eerste kleertjes die klaarliggen. De geboorte van jullie kindje is zo iets magisch en spannends tegelijk, dat je het vaak zelf maar half meemaakt. Deze gebeurtenis vol waardevolle momenten is een unieke herinnering. Voor altijd. Ik ben aanwezig tijdens de bevalling, maar je zal niet merken dat ik er ben. Jij krijgt alle ruimte om je kindje gezond op de wereld te zetten!.

Werkwijze geboorteshoot

Nu begrijp ik dat je misschien denkt: hoe werkt dat dan met zo’n geboorteshoot? Vanaf de 38e week ben ik beschikbaar voor de bevalling. Ik zal dag en nacht oproepbaar zijn tussen de 38 en 42 weken. Ik zal vanaf 5 centimeter ontsluiting aanwezig zijn tot twee uur na de bevalling. Indien anders gewenst kunnen we dit natuurlijk bespreken.

Tijdens de bevalling zal je niet merken dat ik er ben en laat ik jou en je partner in jullie kracht. Dit is jullie moment. Ik ben er alleen om dit moment vast te leggen en jullie een dierbare herinnering te geven. En heb je wel zin om te kletsen tussendoor? Natuurlijk klets ik dan gezellig mee! We doen vooral waar jij je op dat moment fijn bij voelt, dat is vaak van te voren niet te plannen dus dat doen we ook niet.

Na de bevalling laat ik jullie heerlijk in de ‘babybubbel’ en ga ik aan de slag met de nabewerking van de beelden. Jullie ontvangen binnen drie weken 75 beelden in een hoge resolutie via een online gallery.

Ik kan niet wachten om deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven vast te leggen. Tijdens de geboorteshoot zal ik de pure momenten opvangen, zodat jullie altijd met een glimlach en warm gevoel terug kunnen kijken op de bevalling. Zien we elkaar snel? 

bevalling fotos, bevalling foto, bevallingsfotos, fotograaf bij bevalling, geboorte fotografie, geboortefotograaf

bottom of page