top of page
naamloos (33 van 693).jpg

BRUILOFT

Hey lovebirds! Wauw gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Dit zal een van de mooiste dagen uit jullie leven worden en ik zou mij vereerd voelen om de bijzondere en pure momenten van de bruiloft vast te leggen. Op dit moment zijn jullie waarschijnlijk druk met alle voorbereidingen van jullie bruiloft en daar hoort de trouwfotografie natuurlijk ook bij. Super leuk dat jullie een bezoekje brengen aan mijn website tijdens jullie online zoektocht naar een trouwfotograaf. Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie liefdesverhaal en kan niet wachten om jullie te leren kennen! Zien we elkaar snel?

Meer informatie? Klik op de witte pijlen!

Zus.fotografie-66.jpg
Zus.fotografie-70.jpg
Zus.fotografie-178.jpg
Zus.fotografie-217.jpg
Zus.fotografie-231.jpg
Zus.fotografie-244.jpg
Zus.fotografie-313.jpg
Zus.fotografie-249.jpg
Zus.fotografie-424.jpg
Zus.fotografie-206.jpg
Trouwen.jpg
DSC06473.jpg
naamloos (619 van 693).jpg

Terugblikken op de mooiste dag uit jullie leven met pure trouwfotografie

Wat kun je verwachten?

Mijn trouwfotografie staat bekend om ongedwongen en pure beelden. Geen ‘poespas’ en zeker geen geforceerde houdingen. Ik houd van warme en romantische beelden en ga altijd op zoek naar de juiste momenten vol emotie. De pure en spontane momenten, daar gaat het bij mij om. Tijdens jullie bruiloft ben ik jullie persoonlijke trouwfotograaf en leg ik de sfeer precies vast zoals het is, zodat jullie dit ook terug ervaren in mijn beelden. Zo kun je op ieder moment echt weer even nagenieten! Hoe lang ik aanwezig ben op de bruiloft? Dat bepalen jullie zelf. Of het nu alleen tijdens de ceremonie is of dat ik de gehele dag aanwezig ben: ik sta voor jullie klaar. Ik zal op de achtergrond aanwezig zijn, want dit is écht jullie moment!

Werkwijze bruioftshoot

Zijn jullie enthousiast? Super leuk, ik kijk er naar uit om jullie liefdesverhaal vast te leggen op de mooiste dag uit jullie leven! Wanneer jullie kiezen voor mij als trouwfotograaf plannen we eerst een kennismaking in. Ik ben namelijk ontzettend benieuwd naar jullie liefdesverhaal. Wie zijn jullie? Hoe was jullie verloving? Waar hebben jullie elkaar leren kennen en waar sloeg de vonk over? Na de kennismaking maak ik een offerte op maat en wanneer jullie akkoord zijn gaan we samen aan de slag met een plan voor de trouwfotografie. Wat zijn jullie verwachtingen van mij en welke beelden zien jullie graag terug? Ik denk van begin tot eind met jullie mee!

 

Tijdens de bruiloft zal ik op de achtergrond aanwezig zijn om ieder detail en puur moment vast te leggen. Hebben jullie of jullie gasten mij nodig? Ik ben die dag ‘all yours’ en sta volledig voor jullie klaar! Ik werk met twee camera’s, zo kan ik ieder moment op de mooiste manier vastleggen met verschillende lenzen en vanuit verschillende hoeken. 

 

Ieder bruidspaar heeft weer andere wensen en daar ga ik flexibel mee om. Het blijft altijd een persoonlijke keuze hoeveel uur jullie een trouwfotograaf op de bruiloft willen hebben. Daarom bied ik verschillende pakketten aan, zodat ieder bruidspaar een passende keuze kan maken. Ieder pakket is weer uit te breiden met extra uren.

Na de bruiloft ontvangen jullie binnen 48 uur al een aantal beelden van jullie mooiste dag, zo kunnen jullie alvast heerlijk nagenieten met een klein voorproefje. Binnen 6 weken ontvangen jullie de volledige fotoreportage in een beveiligde online omgeving. Ook is het mogelijk om een prachtig vormgegeven album bij te bestellen, zodat jullie alle foto’s ook als tastbare herinnering bij jullie kunnen dragen. Tijdens het kennismakingsgesprek neem ik een proefalbum mee, zodat jullie daar alvast doorheen kunnen bladeren. Meer weten? Ik vertel jullie graag alles over de verschillende mogelijkheden!

Ik kan niet wachten om jullie liefdesverhaal vast te leggen op de mooiste dag van jullie leven. Kiezen jullie voor mijn trouwfotografie? Dan ontvangen jullie warme, pure en spontane beelden van jullie mooiste dag. Zullen we met elkaar de liefde gaan vieren? Tot snel!

Fotoalbum

Het album is van hoogkwaliteit en word door mij met een professioneel oog vormgegeven. Er is meerdere keuze uit materiaal en kleur keuzen. Jullie hebben ook de mogelijkheid om de afmeting aan te passen van het album. Tijdens het kennismaking gesprek heb ik een proefalbum waar jullie doorheen kunnen bladeren.

 

Na de bruiloft

Jullie ontvangen binnen 48 uur na de bruiloft al een aantal beelden van jullie dag. Binnen 6 weken ontvangen jullie de fotorapportage van de hele bruiloft op een beveiligde omgeving de digitale beelden.

EXTRA'S:

Extra uren bijboeken : €135,-

Luxe linnen bruidsalbum 25x25 €400

 

Album upgraden

20x20 naar 30x30 album €180,-

Extra pagina's (per 2) €35,-

Linnen naar lederen album €110,-

Album Box €130 

Ouder album 15x15 €65,- ( 2 voor €130,-) 

bottom of page